Informatie

Schitterend gelegen op het kruispunt van de provinciale weg Zevenbergen, Etten-Leur en Prinsenbeek staat een van de oudste horeca- gelegenheden van de streek. In het karakteristiek witte, voormalige molenaarshuis bij de Zwartenbergse poldermolen (in de volksmond bekend als de Coppense molen) had de molenaar voorzover bekend al vanaf 1806 een tapperij. In de 19e eeuw werd de woning aan de westzijde uitgebreid met de huidige keuken van cafe- restaurant “In den Molen”.
Restauranthouder William Smits is de 4de generatie uit het Molenaarsgeslacht dat tot begin jaren zeventig de Zwartenbergsemolen bemaalde.Samen met zijn vrouw Jolanda hebben zij zoveel mogelijk de oude sfeer bewaard in het rustieke pand met een gezellige Oud- Hollandse inrichting.

De menukaart biedt een ruime keuze aan visgerechten, waaronder ambachtelijk bereide paling en enkele vleesgerechten. En natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht. Ook kunt u een keuze maken uit de bijna iedere maand wisselende maandmenu. Ook zakenlunches zijn mogelijk in een landelijke omgeving. U kunt gezellig dineren in huiskamersfeer.  Ook wordt er rekening gehouden met uw speciale wensen. Het grote terras op het zuiden heeft 90 zitplaatsen en biedt uitzicht op de molenwieken. Er is een ruime parkeerplaats met fietsenstalling. Met de fiets kunt u alle kanten de omliggende polder in of een wandeling maken in het nabijgelegen natuurgebied De Berk. Ook zijn er diverse Skeelerroutes.

U kunt bij ons gratis gebruik maken van wifi.

Wij zijn aangesloten bij FietsersWelkom.nl en u kunt ons ook vinden bij gastvrij anwb

Voor meer informatie bel: 0168-370009 of reserveer direct online. bij geen gehoor a.u.b tel 06 22991392